Testimoniale – Before-After

 

Desi am slabit doar 7,2 kg in 8 saptamani si inca nu sunt multumita pe deplin, ma bucur si pentru acest progres mai ales ca am acumulat masa musculara si nu m-am infometat, din contra am avut multe mese si am avut energie toata ziua.

Vreau sa progresez in continuare!

IMOLA

 

 

 

Desi nu am respectat dieta 100% si am mai avut mici scapari, ma simt mult mai usoara la burta, mai plina de energie si faptul ca mananc de 4 ori pe zi ma ajuta sa ma abtin de la dulcurile de care eram atat de dependenta.

Nu se vede mare schimbare pe cantar dar eu ma simt mult mai bine si hainele stau altfel pe mine.

Cosmina 31 ani

 

 

Testimoniale, 3 saptamani

 

Am dorit sa imi corectez obiceiurile alimentare pentru a arde din tesutul adipos si a acumula masa musculara.

Desi nu am respectat planul alimentar in intregime, primele rezultate incep sa se vada, chiar si fara antrenament cardio. Voi continua pe acest drum pentru ca ma simt mult mai bine.

Istvan 25 ani

 

 

Iti Multumesc Oana pt tot!!!

Datorită planului alimentar pe care l-ai facut special (adaptat programului si stilului meu de viața) pentru mine am realizat cat de importanta este alimentația in viața noastră pentru a ajunge remodelarea corporala dorita si pentru a avea energia necesară pe parcursul zilei…..

 

Am reusit sa slăbesc 3 kg intr o săptămana fara sa ma infometez !!!

Mâncând de 5 ori pe zi !!! super!!!

Abia astept sa pun in practica si planul de antrenament !!!

 

Diana 30 ani

O consider pe Oana un expert in ceea ce inseamna a trai o viata sanatoasa. Am invatat de la ea foarte multe si m-a motivat in momente dificile din viata mea personala.

De vreo cinci ani am tot incercat sa slabesc, am incercat tot felul de diete, am fost la sala … dar nu aveam spor si ma lasam pagubasa dupa cateva luni… Oana mi-a aratat o alta cale spre o viata sanatoasa, m-a motivat si mi-a facut sa imi placa sa ma antrenez acasa. Multumesc mult.

Acest program m-a pus pe picioare. Ma simt mult mai bine, energica si plina de vitalitate. Multumesc mult Oana.    Vreau ebook-ul