Plan Alimentar

CONSULTANTA PLAN ALIMENTATIE

Consultanta gratuita

Completeaza aceste date minime despre tine si scopul tau iar eu iti voi expedia, complet gratuit, via email modalitati concrete, testate de mine si clientele mele pentru a reusi sa-ti indeplinesti scopul intr-un mod sanatos si flexibil. 

Pasul 1 – Consultanta Gratuita

Completeaza aceste date minime despre tine si scopul tau iar eu iti voi face o consultatie initiala gratuita si iti voi trimite via email:

  • sugestii pentru imbunatatirea obiceiurilor alimentare, astfel incat sa ai in vedere ce trebuie sa schimbi pentru indeplinirea scopului tau.
  •  etapele pe care trebuie sa le parcurgi, pentru a reusi in calatoria ta de remodelare corporala
  • abordarea psihica  pe care trebuie sa o ai ca sa reusesti 
Pasul 2 – Consultatie Profesionala 

Pe baza raspunsurilor la intrebari suplimentare despre stilul tau alimentar, despre obiceiurile tale, despre programul tau de viata si preferintele tale, iti voi putea creea un plan de alimentatie personalizat si realist astfel incat sa fi sigura ca obiectivul tau se va realiza intr-un termen de timp concret, sub atenta indrumare. 

Planul de alimentatie personalizat stilului tau de viata si activitatilor tale zilnice costa 300 lei.

Consultatia Profesionala contine:
  • plan de alimentatie concret pe 7 zile, pe ore, cu cantitati specifice in functie de numarul de calorii hotarat scopului tau si tind seama de proportiile de macronutrienti dar si de tipul de alimente pe care tu le mananci cu placere si la care ai acces.
  •  variante de flexibilitate a dietei si vei primi o sugestie de suplimentare a dietei cu vitamine si minerale.
  • o ajustare gratuita a dietei in functie de dificultatiile pe care le intampini (dupa o luna- daca este cazul)
  • vei face parte dintr-o comunitate de persoane ca si tine prin grupul privat de pe facebook: Fit&Happy by Oana Barsan, unde persoane ca si tine isi dezvaluie progresul, mesele, activitatile sportive si ne motivam reciproc pentru a ne tine de plan.
  • retete dietetice si super atractive astfel incat sa nu simti ca esti la dieta -retete video si scrise pe blog*toate campurile sunt obligatorii
**Iti voi raspunde personal pe email in una - doua zile lucratoare. Verifica te rog si folderul de Spam daca nu ai primit email-ul meu    Vreau ebook-ul