Plan Nutritie + Antrenament

CONSULTANTA PLAN ALIMENTATIE + ANTRENAMENT

Planul cel mai eficient

Cele mai rapide rezultate le vei avea urmand in paralel atat un plan de alimentatie specific nevoilor tale, cat si un plan de antrenament personalizat. 

Vei primi via email in format PDF, complet gratuit, modalitati concrete pentru a face alegeri alimentare inteligente, modalitati testate de mine si clientele mele pentru a reusi sa-ti indeplinseti scopul intr-un mod sanatos si flexibil.

Deasemenea vei primi tot via email, complet gratuit, un model de plan de antrenament pentru acasa si pentru sala de fitness.

plan alimentar si de antrenament
Pasul 1 – Consultanta Gratuita

Completeaza aceste date minime despre tine si scopul tau iar eu iti voi face o consultatie initiala gratuita si iti voi trimite via email:

 • sugestii pentru imbunatatirea obiceiurilor alimentare, astfel incat sa ai in vedere ce trebuie sa schimbi pentru indeplinirea scopului tau.
 • etapele pe care trebuie sa le parcurgi, pentru a reusi in calatoria ta de remodelare corporala
 • abordarea psihica pe care trebuie sa o ai ca sa reusesti
 • plan de antrenament pentru acasa, un antrenament menit sa iti defineasca musculatura corpului, sa iti intareasca zona abdominala, si sa iti lucreze fesierii astfel incat sa fie fermi si ridicati, toate acestea in 20-30 min/ antrenament, complet fara nici un echipament
 • daca ai ales sa te antrenezi la sala iti voi livra, complet gratuit, un plan de 4 antrenamente de forta care sa atinga toate grupele musculare si sa implice exercitii de baza care se pot executa in orice sala de fitness, fara sa fie nevoie de echipamente sofisticate.
Pasul 2 – Consultatie Profesionala 

Pe baza raspunsurilor la intrebari suplimentare despre stilul tau alimentar, despre obiceiurile tale, despre programul tau de viata si preferintele tale, iti voi putea creea un plan de alimentatie personalizat si realist astfel incat sa fi sigura ca obiectivul tau se va realiza intr-un termen de timp concret, sub atenta indrumare.

Deasemenea pe baza scopului tau, a unor informatii suplimentare si a unor poze voi stabili un plan de bataie pentru imbunatatirea compozitiei corporale si iti voi intocmi un plan de antrenament personalizat, specific corpului tau, amanuntit avand in vedere scopul tau, nivelului de fitness, grupele musculare deficitare dar si numarul de antrenamente pe care le poti face saptamanal astfel incat sa ajungi cat mai repede la un corp cu adevarat FIT.

Planul de alimentatie si antrenament personalizat stilului tau de viata si activitatilor tale zilnice costa 450 lei.

Consultatia Profesionala contine:
 • un plan alimentar concret pe 7 zile, pe ore, cu cantitati specifice in functie de numarul de calorii hotarat scopului tau si tind seama de proportiile de macronutrienti dar si de tipul de alimente pe care tu le mananci cu placere si la care ai acces.
 • cateva variante de flexibilitate a dietei si vei primi o sugestie de suplimentare a dietei cu vitamine si minerale.
 • o ajustare gratuita a dietei in functie de dificultatiile pe care le intampini (dupa o luna-daca este cazul)
 • plan de antrenament personalizat pentru sala, detaliat pe zile, cu serii, numar de repetari, denumirea exercitiului- in functie de forma corpului tau si de scop
 • plan de exercitii tip cardio
 • plan de exercitii suplimentare acasa (daca este cazul)
 • acces la grupul privat de pe FB: Fit&Happy by Oana Barsan, unde persoane ca si tine isi dezvaluie progresul, mesele, activitatiile sportive si ne motivam reciproc pentru a ne tine de plan.
 • retete dietetice si super atractive astfel incat sa nu simti ca esti la dieta (retete video in care eu gatesc- pe blog)**Iti voi raspunde personal pe email in una - doua zile lucratoare. Verifica te rog si folderul de Spam daca nu ai primit email-ul meu  Vreau ebook-ul